Hírek
  Hoppá: Vasembert faragtak a magyar humoristából - fotó
  Hoppá: Vasembert faragtak a magyar humoristából - fotó | Stand Up Comedy Humortársulat
  Hoppá: Vasembert faragtak a magyar humoristából - fotó | Stand Up Comedy Humortársulat
  2018. Október 11.

  New York – Új szerepben a humorista? Képregényhőssé változott Orosz György (40).

  A menyasszonyával, Kállai Krisztinával (42) Amerikában, egy magyar bárban változott át, mégpedig a Marvel-birodalom egyik ismert rajzolója, Rodney Ramos segítségével.

  – New Yorkban, Manhattan szigetén ellátogattunk a Keybarba, amelynek magyar tulajdonosa régi barátom, Draviczki Attila – mesélt Orosz. – Ő szervezett a tiszteletükre egy nagy bulit, tele magyarokkal, ám nekem feltűnt, hogy az egyik sarokban üldögél egy fiatal srác, aki rajzolgat, de senkihez sem szól. Odamentem hozzá, Attila segítségével beszélgetni kezdtünk, mert a mi angolunk nem annyira erős.

  Ezután komoly meglepetésben volt része a humoristának.

  – Ekkor derült ki, hogy a srác a Marvel-figurák egyik hivatalos rajzolója, de a DC-Comicsnek is bedolgozik, vagyis ő rajzolja meg a Vasembert, a Pókembert és a többieket a képregényekben – áradozott Orosz György, aki ekkor tudta meg, milyen különleges környéken bulizik. Az étterem ugyanis a művésznegyed kellős közepén van, két házzal arrébb Lady Gaga, a következő utcában pedig Leonardo DiCaprio lakik. Amíg beszélgettek, Ramos ihletet is kapott, és egy leltározólapra szuperhőssé alakította a szerelmeseket.

  – Ránézésre Rodney nekem a Vasembert választotta, Krisztából pedig Wonder Woment csinált – tette hozzá büszkén Orosz.

  Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kepregenyhos-humorista-orosz-gyorgy/y2mw3ve