Szolgáltatásaink
Reszponzív weboldal design
Reszponzív weboldal design | TGweb.hu

A mai „mobile first” szemléletű világban elengedhetetlen, hogy weboldalad mobilbarát, azaz reszponzív legyen a lehető legmagasabb felhasználói élményért.

A mobilra optimalizált weboldal hasonlóan működik, mintha azt böngészőből nyitnád meg, viszont az elrendezése, szélessége a kijelző méretét figyelembe véve dinamikusan változik. Így tesszük lehetővé, hogy weboldalad bármekkora kijelzőn megtekintve átlátható, egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát és esztétikus legyen.

Az okostelefonok térhódításával ez elengedhetetlennél vált, ugyanis hazai számokat tekintve az interneten böngészők közel 70%-a mobiltelefonját használja erre a célra. Nem mindegy tehát, hogy ez a tömeg milyen minőségű tartalommal és felépítéssel találkozik, ha a weboldaladra látogat.

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak