Szolgáltatásaink
Arculattervezés, branding
Arculattervezés, branding | TGweb.hu

Az arculattervezés létfontosságú céged marketing kommunikációs tevékenységében. Megtervezzük és megalkotjuk vállalkozásod egyedi stílusát a logó megtervezésétől egészen a névjegyeken át a teljes márkaépítésig.

Vállalkozásod ügyfelei legelőször arculatoddal fognak találkozni. Névjegyeddel, logóddal, a színekkel, a formákkal, melyeknek meggyőzőnek és elsősorban emlékezetesnek kell lenni. Az egyediség, a sokszínűség, a profi tervezés segít abban, hogy megjegyezzenek.

Ha a konkurenciád hasonló minőségben dolgozik, hasonló terméket, szolgáltatást kínál, és az árai sem különböznek sokban a tiédtől, de a Te arculatod profizmust tükröz, nyertél.  

Hogy kezdünk neki?

Megismerjük igényeidet, kreatív elképzeléseid, megvizsgáljuk a célcsoportodat, közösen megfogalmazzuk a céljaidat, az átadni kívánt üzenetet, majd kreatív tervezőink segítségével színekbe, formákba öntjük ezeket.

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak