Szolgáltatásaink
Offline megjelenések
Offline megjelenések | TGweb.hu

Az újságokban, a buszmegállókban, a postaládákban is jelen lennél? Nem áldozott le az offline eszközök ezerrétű világának sem! Megtervezzük offline kampányodat és segítünk a legoptimálisabb módon sikerre vinni azt!

Biztosak vagyunk benne, hogy te sem szeretnéd a hirdetéseid közül kihagyni a szórólapokat, citylightokat, újsághirdetéseket, melyeket az utóbbi években az online világ háttérbe szorított. Segítünk abban is, hogy ne csak akkor legyél jelen, amikor potenciális ügyfeleid a telefonjukat nyomkodják, hanem akkor is, ha utaznak, ha kinyitnak egy újságot, ha felnéznek egy óriásplakátra vagy bekapcsolják a TV-t.

Nagy figyelmet fordítunk az offline kampányok megtervezésére, hogy a lehető legkiemelkedőbb eredményeket érhesd el velük. Megtervezzük a kreatív anyagokat, megírjuk a hirdetés szövegeit, megvásároljuk a felületeket, intézzük a nyomdai munkálatokat.

Miben leszünk segítségedre?

  • szórólapkészítése
  • citylight
  • óriásplakát
  • újsághirdetés
  • TV és rádió hirdetések

Nagy hiba lenne lemondani erről a marketing-kincsesládáról, csak mert nehezebben mérhető a sikeressége.

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak