Szolgáltatásaink
CRM, CMS rendszerek tervezése
CRM, CMS rendszerek tervezése | TGweb.hu

Létrehozzuk a legegyszerűbben kezelhető, leghatékonyabban működő, testreszabott CRM rendszeredet, hogy ügyfeleiddel egyszerűen kommunikálhass, adminisztrációja könnyed és gyors lehessen. A weboldaladon található tartalom profi, egyszerű kezelésére pedig megalkotjuk a saját CMS rendszeredet is.

A CRM – azaz Costumer Relationship Management rendszerek nem csak tárolják ügyfeleid adatait, de átlátható, könnyen értelmezhető kimutatásokat adnak, melyek segítségével könnyen lendítheted előre vállalkozásodat. Korábban egy-egy ilyen rendszer csak a multik kiváltsága volt, manapság azonban a KKV szektornak is nagy szüksége van a professzionális ügyfélkapcsolat kezelésre.

Miért van szükséged rá?

  • egy helyen tárolhatod ügyfeleid adatait
  • bizonyos folyamatok automatizálásával hírleveleket küldhetsz akár személyre szabottan
  • hosszútávú kapcsolatot alakíthatsz ki ügyfeleiddel, mely bevétel növekedést eredményez
  • hosszútávon megkönnyíti marketing stratégiád kialakítását ügyfélköröd mélyebb ismerete

Ha úgy érzed, ez egyedül nem megy, azon felül, hogy elkészítjük saját rendszeredet, kezelésében is segítséget nyújtunk!

A CMS – azaz Content Management System a tartalomkezelés kincsesbányája. Lehetővé teszi az egyszerűbb, átláthatóbb adminisztrációt céged életében, weboldaladon, és mindez fejlesztői tudást nem igényel. Töltsd fel képeidet, szövegeidet egyszerűen, egy személyre szabott, vállalkozásod számára készített rendszerben. Mi leprogramozzuk, kezelésében pedig igényeid szerint nyújtunk segítséget.

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak