Szolgáltatásaink
Kereső optimalizálás (SEO)
Kereső optimalizálás (SEO) | TGweb.hu

Nagyobb forgalmat, több látogatót, több vásárlót szeretnél? Az egyik legfontosabb lépés, hogy a potenciális vásárlók, vendégek elsőként a Te weboldaladra találjanak a keresőben. Ebben segítünk a legmegfelelőbb kulcsszavak segítségével.

Mi is az a SEO? A Search Engine Optimization, azaz keresőoptimalizálás megadott keresőkifejezések, kulcsszavak beállítása annak céljából, hogy egy weboldal, webáruház minél jobb pozíciót érhessen el a keresők találati listájában.

A userek több mint 90%-a rendszeresen használja a Google keresőjét egy-egy adott termék vagy szolgáltatás kereséséhez. A megfelelően beállított kulcsszavak segítenek, hogy egymásra találjatok potenciális vásárlóddal, ügyfeleddel.

A keresőoptimalizálás egy hosszútávú stratégiává nőtte ki magát az évek során, gyakorlatilag elengedhetetlenné vált, mi pedig pontos Google statisztikák segítségével állítjuk be a számodra legelőnyösebb kulcsszavakat.

Fontos:

  • megfelelő mennyiségű és minőségű tartalom
  • folyamatos kommunikáció adott kulcsszó csoportokban
  • minél több hivatkozás adott témakörökben
  • saját szolgáltatásoddal, termékeddel kapcsolatban Te vagy a szakértő az internetezők szemében
Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak