Szolgáltatásaink
Social media management
Social media management | TGweb.hu

Az emberek hihetetlen közelségbe kerültek termékekkel, szolgáltatásokkal a közösségi oldalak térhódítása óta. Ha nem szeretnél elveszni a tömegben, megtámogatjuk vállalkozásodat személyre, és célcsoportodra szabott social media managementtel.

A userek, közösségi média használó tömeg gombok megnyomásával kinyilvánított véleménye manapság sokkal többet használ, vagy épp árt egy adott márkának, mint a többmilliós kampányok. A rajongókat, lájkolókat irányítani tudjuk, véleményüket formálni tudjuk, aktivitásra tudjuk buzdítani őket színes-szagos tartalommal, és az meglepő pozitív fordulatokat hozhat céged életében.

Magyarországon közel 5 millió ember regisztrált Facebookon, közülük 3 millióan 18-45 év közöttiek, tehát célcsoportod gyakorlatilag nem kerülhet ki, amennyiben megfelelő figyelmet fordítasz a közösségi hálón való aktív jelenlétre.

Segítünk megtervezni a posztolt tartalmat előre, megírjuk a posztok szövegezését, megtervezzük a képeket és elindítjuk a hirdetéseidet a megfelelő célcsoportra, az optimális összeggel megtámogatva. Minden kampány végén riportálunk, hiszen pontosan tudni fogjuk, hányan látták, mennyien kattintottak, kik követték be vagy épp ki oldaladat.

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak