Szolgáltatásaink
Online marketing kampányok
Online marketing kampányok | TGweb.hu

Teljeskörű online marketing kampánytervezés és kivitelezés a szabad szemmel is tisztán látható eredményekért. Fizetett Facebook és Google hirdetésekkel visszük termékedet, szolgáltatásodat a célközönséged nappalijáig, pontosan azokhoz, akikhez szeretnéd. Tartalommarketing, social media management, hírlevél küldés, konverzió optimalizálás és bevétel növelés.

Az offline világot hosszú ideje lenyomta már az online, így ha sikert, nagy bevételt szeretnél elérni, akkor cégednek szüksége van komplex online marketing kampányokra is.

Mit is tartalmazhat ez?

  • hírlevél
  • Google Ads (PPC) hirdetések
  • Social Media (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter stb.)
  • blog
  • PR

Mi minden kampány előtt segítségedre leszünk, és pontos felmérést készítünk igényeidről, céljaidról. Ezeknek megfelelően javaslunk hirdetési eszközöket, csatornákat. Megírjuk a hirdetéseket, megtervezzük a szükséges kreatívokat, majd a kampány lezárását követően értékeljük a kampányt, hiszen az offline kampányokkal ellentétben az online marketing kampányok eredményeit pontos számokban láthatjuk.

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak