Munkáink
Rendezvényszervező weboldal

Most azt kéne leírnunk, hogy mi mitől vagyunk jobbak, olcsóbbak vagy gyorsabbak, mint mások. Felsorolni milyen jó kapcsolatokkal, lehetőségekkel és alvállalkozókkal rendelkezünk.

De sokkal hitelesebbnek tartjuk, ha elmondjuk, mit csináltunk eddig!

Könnyűzenei menedzsmentként évi 1500 fellépést szervezünk, átlagosan 30 produkciót képviselünk, arculatot alakítunk ki, marketinget és PR-t szervezünk. És mind ezt több mint 20 éve folyamatosan!  Csak ízelítőül a jelenből: Margaret Island, Honeybeast, Blahalouisiana, The Biebers és még sokan mások…

Ez alatt az idő alatt nagyon sok mindent megtanultunk a rendezvényekről, együtt dolgoztunk a piac szinte minden szereplőjével és felépítettünk egy jól működő stábot! Mindezt sok százszor a saját eseményeinken, a saját kockázatunkra és persze sokszor mások rendezvényein is, ahol az általunk képviselt művészek voltak a hab a tortán.

Úgy gondoltuk Varga Géza kollégánkkal kiegészülve, aki 3 évtized menedzseri tapasztalatával, (Charlie, Cserháti Zsuzsa, Demjén Ferenc, Sub Bass Monster, Tóth Vera, Aréna és vidéki nagy koncertek) 2011 óta rendezvényszervezőként, majd  a Millenáris Park értékesítési igazgatójaként  felelt az intézmény eseményeiért. (családi napok, gasztró események  céges partyk, állami ünnepségek, konferenciák…) még teljesebb körű szolgáltatást palettát tudunk kínálni.

Néhány szóban, csak felsorolásszerűen: helyszínkiválasztás, látványtervezés, fény, hang, látvány és visualtechnika, hang és képfelvétel készítés, színpad, catering, biztonsági és hostess szolgálat, egészségügyi szolgálat, rendezvénykellékek, bútorok, virág, asztal és teremdekoráció, szőnyegezés, kiállítás építés… és természetesen a Gold Record exkluzív művész portfóliója, és emellett számos más produkció és műsorelem!

Minden, az ötlettől a bontás végéig!

Állandó partnereinkkel, szakmai tapasztalatainkkal, olyan, alulról építkező, szilárd és megbízható szolgáltatást tudunk nyújtani, amely úgy érezzük érdemes a bizalomra!

Rendezvényszervező weboldal | TGweb.hu Rendezvényszervező weboldal | TGweb.hu
Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak