Szolgáltatásaink
Weboldal tervezés, webáruház készítés
Weboldal tervezés, webáruház készítés | TGweb.hu

Egyedi igényeidet és szolgáltatásodat maximálisan megismerve tervezzük meg vállalkozásod weboldalát vagy webshopját, mely maximális felhasználói élménnyel teremti meg a legideálisabb kapcsolatot vállalkozásod és célközönséged között. Segítségedre leszünk microsite-od vagy akár nagyvállalati weboldalad teljeskörű kivitelezésében.

A mai világban elengedhetetlen, hogy céged jelen legyen az online térben, legyen az akár csak egy bemutatkozás vagy egy komplex weboldal, webshop. Statisztikák szerint a hazai cégek mindössze fele él ezzel a lehetőséggel, a mi célunk pedig az, hogy ezen változtassunk.

Miben leszünk a segítségedre?

  • egyedi programozású weboldal készítés
  • webshop, webáruház készítés

A weboldal kialakítása során szoros együttműködésben leszünk Veled, felmérjük igényeidet és vállalkozásod profiljára, a leendő ügyfelek szükségleteire szabjuk.

Megjelenésben a közösen megálmodott, vagy már a fejedben kibontakozni készülő arculatot tervezzük meg. Nekünk fontos, hogy magadénak érezd, és a website maximális segítséget nyújthasson ügyfélszerzésben, bevételed növelésében.

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak