Rólunk

Cégünk 2008 óta foglalkozik egyedi tervezésű weboldalak, webshopok készítésével. Munkánk során az ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe véve alakítjuk ki arculatukat és rendszereiket, a saját igényeiket a folyton változó piaci elvárásokkal összhangba helyezve.

A tervektől…    
Egy jól elkészített weboldal tükör a vállalkozásodról! Add át nekünk a kormányt és megalkotjuk arculatodat, lefejlesztjük dinamikus, reszponzív, felhasználóbarát weboldaladat vagy webshopodat, mely a legmagasabb szinten informálja és szolgálja ki ügyfeleidet.

A sikerig…
Ha nem tudod, hogyan és merre tovább, akkor is segítünk! Elkészítjük vállalatirányítási (CRM) és tartalomkezelő (CMS) rendszeredet a gördülékeny adminisztrációért, megtervezzük marketing stratégiádat, hogy elérhesd vágyott bevételeidet.

És tovább…
Az alapkövek elhelyezésén kívül számos területen vagyunk ügyfeleink segítségére, végigkísérjük a stratégiai folyamatokat, riportáljuk az eredményeket. A fejlesztési munkálatokon kívül komplex social media managementtel, és Google kampányokkal támogatjuk meg sikeredet.

 

Kattints az Ajánlatkérés menüpontra és találkozzunk személyesen is!

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak