Munkáink
Szabó István - MagánSéf

Középiskolás koromban fogalmazódott meg bennem hogy a gasztronómiával szeretnék foglalkozni. Ezek után úgy alakítottam a további életemet, hogy itthon és külföldön is minél szélesebb körbe képezzem magam. Magyarországon Gaullt&Millau és Michelin által rangsorolt konyhákat vezettem és konyhákban dolgoztam. Külföldi munkáim során pedig arra törekedem, hogy minél jobban megismerjem az adott ország kultúráját és minél több szokást beépítsek a hétköznapjaimba, amiket én hasznosnak találtam. Miután 2014-be életmódot váltottam, úgy döntöttem, hogy ezt a tapasztalatot szeretném megosztani másokkal is. Bebizonyítani, hogy az étel és az étkezés a legfontosabb az életben.

Szabó István - MagánSéf | TGweb.hu Szabó István - MagánSéf | TGweb.hu
Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak