Munkáink
Klinika Beauty

Szeretném Önnek bemutatni vállalkozásunkat. Tevékenységünket családi vállalkozás formájában végezzük.

  A tanulmányaink befelyezését követően(2001,illetve 2002)  dolgoztunk egészségügyi szolgáltatásokat is nyújtó intézményeknél( Hunquest Hotel Nagyerdő, Debreceni Gyógyfürdő, Ortopédiai Klinika), de már e mellett is egyéni vállalkozói tevékenységet folytattunk.  

2007-ben a masszázs tevékenységet annak oktatásával egészítettük ki. Jelenleg is szervezünk képzéseket amennyiben a létszám engedi tavasszal és ősszel.    

A Debreceni Egyetem területén 2006-tól vagyunk jelen. Gyakorlatilag ez idő óta önállóan tevékenykedünk. Nagy szerettel, tisztelettel és ami még ennél is fontosabb megbizhatósággal, tapasztalattal, alacsony árakkal állunk mindenki rendelkezésére.   

Klinika Beauty | TGweb.hu Klinika Beauty | TGweb.hu
Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak