Munkáink
Exclusive Apartments

Az egyik legkapósabb szállás Hajdúszoboszlón! Az Exclusive Thermal Apartman pezsgőfürdővel és szaunával várja a vendégeket Hajdúszoboszlón, Hajdú-Bihar megyében. A Hungarospa fürdőkomplexum 200 méterre helyezkedik el. A szálláshelyen ingyenes wifi és díjmentes, privát, helyszíni parkolási lehetőség biztosított. Az Exclusive Thermal Apartman fitneszközponttal is szolgálja a kellemes időtöltést. Helyszínen étterem is rendelkezésre áll. A legközelebbi repülőtér Debrecen nemzetközi repülőtere, mely 16 km-re található az Exclusive Thermal Apartman szállásától. Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Hajdúszoboszló egyik legkedveltebb része. Beszélünk az Ön nyelvén, legyen az angol, német, lengyel, szlovák vagy román.

Exclusive Apartments | TGweb.hu Exclusive Apartments | TGweb.hu
Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak