Munkáink
Network System - hálózatépítés

A Network System egy olyan, kifejezetten Network Marketingeseknek készített marketingautomata, amellyel rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatsz, miközben hálózatépítői munkád összes elemében komoly segítséget kapsz. 
Ha egy olyan eszközt keresel, amivel mind az ügyfélszerzésben, mind az utógondozásban, mind az oktatásban kulcsrakész megoldásokat kapsz, akkor ne keress tovább! 

Rendszerünk több, mint 4 éves fejlesztés eredményeként született meg, és már a gyakorlatban is bizonyított, Napifix néven, amelynek több, mint 6000 feliratkozója és 1600 tagja van. A Napifix 3 konkrét MLM üzletre lett kiépítve, a Network Systemmel viszont az a célunk, hogy Te a saját Network Marketing üzletedhez használhasd

Network System - hálózatépítés | TGweb.hu Network System - hálózatépítés | TGweb.hu
Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak