Munkáink
Cross-Sport Debrecen
Cross-Sport Debrecen | TGweb.hu Cross-Sport Debrecen | TGweb.hu

2015.05.02-án új helyen nyitottunk, ahol várjuk a funkcionális sportágak szerelmeseit egy minden igényt kielégítő épületegyüttesben.

Célunk minél több emberhez eljuttatni ezeket a modern sportolási formákat, valamint egy baráti közösség építése, ahol az egyéni és csoportos edzések során mindenki hozzáférhet ahhoz a tudásbázishoz, mely megfelelő alapokat és keretet biztosít bárki számára a mindennapokhoz szükséges megfelelő mentális és fizikális kondíció eléréséhez, avagy megtartásához és továbbfejlesztéséhez.

Segítünk nekikezdeni és megtanulni miként illesztheted be ezt az edzésrendszert és gondolatvilágot saját világod mindennapjaiba, valamint megmutatni, hogyan válhat teljesebbé és kiegyensúlyozottabbá életed az aktív sportolástól.

Mi, a Cross Sport Team csapata tudjuk, a legjobb döntést hoztad, hogy segítséget és új lendületet kapjon a benned rejlő erő előcsalogatása. Edzőink felkészültsége, valamint szakmai elhivatottsága garancia a maximális fejlődésre és remek hangulatra!

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak