Munkáink
YL Magyar

A nevem Csoma Danielle. Az Egyesült Államokban születtem és nőttem fel. Az USA déli részén többfelé is éltem, egy darabig Louisiana, majd Tennessee, Arkansas, végül Texas államban. Hadd meséljek egy kicsit a családomról, és arról, hogyan kerültem Európába, hogy itt is megismertessem az emberekkel a Young Living illóolajokat! 2001-ben, egyetemista koromban ismertem meg Lórándot, aki később a férjem lett. Ő magyar származású, de Amerikába ment egyetemre kosárlabdajátékosként. Dióhéjban, az történt, hogy ez a magas, jóképű magyar srác levett a lábamról, és 2002-ben összeházasodtunk. Van két gyönyörű gyermekünk, és már 14 éve vagyunk házasok! Pedig olyan, mintha tegnap történt volna!

YL Magyar | TGweb.hu YL Magyar | TGweb.hu
Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak