Aktuális hírek
Régóta vágyott funkciókat kaphat az androidos Google Fotók
Régóta vágyott funkciókat kaphat az androidos Google Fotók | TGweb.hu
2019.07.08

David Lieb, a Google Fotók vezetője Twitteren folytatott hosszú diskurzust a követőivel arról, milyen frissítések kellenének a szolgáltatásba. Ki is derült néhány konkrétum.

Egy szolgáltatás fejlesztésénél a készítők (jó esetben) igyekeznek arra törekedni, hogy a frissítésekkel a felmerülő felhasználói igényekre reagáljanak. Nincs ez másként a Google Fotók esetében sem, amelynek termékért felelős vezetője, David Lieb a héten Twitteren szondáztatta a követőit, hogy megtudja, mit várnak el a szolgáltatástól: új funkciókat, hibajavításokat vagy esetleg a teljesítmény fokozását.

A bejegyzésre rengeteg reagálás érkezett, és kiderült belőle néhány változás, ami a jövőben jelenhet meg a Google Fotóknál. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy a felhasználók hamarosan kézzel is megjelölhetik azoknak az embereknek az arcát, amit az arcfelismerő szoftver kihagyott.

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak