Aktuális hírek
Még a tekintetünket is helyre teszi majd az iOS 13
Még a tekintetünket is helyre teszi majd az iOS 13 | TGweb.hu
2019.07.04

Korábban mi is megírtuk, hogy már nyilvánosan is elérhető az ősszel érkező iOS 13 bétája, a fejlesztők pedig sorra szúrják ki a szoftver forráskódjában az újdonságokat.

Egy appfejlesztő most arra lett figyelmes a szoftver forráskódjában, hogy a FaceTime új fejlesztése automatikusan korrigálni fogja a videózó felek tekintetét olyan módon, hogy élethű legyen a szemkontaktus. Sokan ugyanis a mobiljukhoz beszélve nem a kamerába néznek, hanem annál lejjebb, vagy éppen feljebb, de semmiképpen sem jó irányba.

A fejlesztő Twitteren meg is osztotta, hogy szuperál a funkció, ami tényleg meglehetősen ijesztően helyrerakja a nem megfelelő irányba néző szemeket. A korrekciót a FaceTime app beállításai közt lehet majd engedélyezni.

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak