Aktuális hírek
Hasznos új funkciót kapott az Instagram, a sztoriknál kell keresni
Hasznos új funkciót kapott az Instagram, a sztoriknál kell keresni | TGweb.hu
2019.07.03

Az Instagram fejlesztői egy új funkcióval egyszerre népszerűsítik az instagramos sztorikat és a csoportos üzenetküldést.

Az elmúlt hónapokban több újdonságot is készítettek a fejlesztők az Instagramhoz, egész pontosan az instagramos sztorikhoz. Ennek köszönhetően a platformon

A fejlesztés azonban nem állt meg, a Twitteren most egy újabb funkció érkezését jelentették be. Ezek szerint mostantól olyan matricát is elhelyezhetünk a Storiesban, amivel meghívhatjuk a követőinket egy csoportos beszélgetésbe. Mindez segítség lehet például egy gördülékenyebb programszervezéshez. A bejegyzés létrehozója külön engedélyezheti, hogy ki legyen benne a beszélgetésben, és ki ne, így gyakorlatilag szűrni tudja az oda bekerülő felhasználókat.

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak