Aktuális hírek
Megszólalt a Facebook: javában szerelik a képbetöltős hibát, nyilatkozatot is kiadtak
Megszólalt a Facebook: javában szerelik a képbetöltős hibát, nyilatkozatot is kiadtak  | TGweb.hu
2019.07.03

Továbbra sem állt helyre a Facebook szolgáltatásaiban tapasztalt hiba, a közösségi oldal most a Twitteren üzent a felhasználóknak.

Szerda délután valamilyen komoly probléma merült fel a Facebooknál, mert a különböző szolgáltatásai – a Messenger, az Instagram, a WhatsApp, de maga a Facebook is – sorra kezdték el felmondani a szolgálatot. A probléma a fotók és a videók feltöltésével/elküldésével/fogadásával van, és a DownDetector szerint még kora estére sem javult meg a helyzet.

A gond globálisan jelentkezett, a korábban mutatott térképek alapján a leginkább Európát érinti, de az Egyesült Államokban sem túl rózsás a helyzet. A Facebook a Twitteren adott ki egy közleményt a történtek kapcsán.

A bejegyzés szerint a képek, a videók és egyéb más fájlok küldésével van gond, és amellett, hogy elnézést kérnek a kellemetlenségért, azt írják, dolgoznak a hiba elhárításán.

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak