Aktuális hírek
Elhalasztanák a Facebook Libra bevezetését az amerikai politikusok
Elhalasztanák a Facebook Libra bevezetését az amerikai politikusok | TGweb.hu
2019.07.04

A tervek szerint 2020-ban válna mindenki számára elérhetővé a Facebook nemrég bejelentett saját pénze, a Libra, de az amerikai politikusok szerint átfogó kockázatelemzésre lenne szükség a bevezetés előtt.

Június közepén mutatta be a Facebook a régóta pletykált és várt saját virtuális pénzét, amit a korábbi hírekkel ellentétben a GlobalCoin helyett végül Libra névre kereszteltek. Azt egész biztosan nem lehet mondani, hogy Mark Zuckerbergék hirtelen felindulásból ugrottak bele a dologba, a Facebook által életre hívott Libra Association ugyanis a közösségi oldal mellett 27 másik céget foglal magában, köztük olyanokat, mint az eBay vagy a MasterCard.

Mindez azonban a jelek szerint mégsem jelenti azt, hogy minden rendben, és zöld utat kapott a projekt. Az amerikai törvényhozók ugyanis most azt kérték Zuckerbergéktől, hogy egyelőre függesszék fel a Libra és a hozzá tartozó, Calibra nevű pénztárca fejlesztését. (A technológiát 2020-ban tenné elérhetővé a Facebook.)

Hogyan dolgozunk?
Megtervezzük
Feltérképezzük szolgáltatásod, vállalkozásod igényeit, elkészítjük marketing stratégiádat, megalkotjuk arculatodat.
Megvalósítjuk
Létrehozzuk weboldaladat, célcsoportra szabjuk, social media felületet hozunk létre. Online és offline térben is feltesszük a térképre vállalkozásodat, testreszabottan.
Sikerre visszük
Google és Facebook kampányokkal támogatjuk meg sikeredet, kialakítjuk a számodra legoptimálisabb adminisztrációs felületeket, igény esetén folyamatosan figyeljük és riportáljuk kampányaidat.
Partnerek
Akik már minket válaszottak