Szolgáltatások

Mobilbarát weboldalkészítés

Az "okos telefonok" térhódításával és fejlődésével, valamint a mobil operációs rendszert (OS) gyártó cégek gyors fejlesztéseinek köszönhetően a mobil internetezés egyre nagyobb létjogosultságot követel magának, aminek köszönhetően az "okos telefont" használó emberek egyre gyakrabban ki is használják az internetezés ezen adta lehetőségeket.
 
Ennélfogva elengedhetetlen, hogy egy cég teljes mértékben képviselni tudja magát a mobil weboldalak piacán is. Ugyan a számítógépekre elkészített és optimalizált weboldalakat is képesek megjeleníteni ezen "okos telefonok", de az élmény és a használhatóság nagy mértékben alulmarad a mobilkészülékek kijelzőinek mérete és változatossága miatt.
 
Ennek következtében a számítógépeken jól működő weboldalakat szerkezetileg úgy kell kialakítani a meglévő design és weblapműködés megtartása mellett, hogy azok a piacon lévő mobiltelefonok kijelzőméreteihez dinamikusan igazodjanak.
 
A mobil weboldalak piacán kétféle lehetőség létezik:
- mobilra optimalizált weboldal,
- mobil alkalmazás.
 
A mobilra optimalizált weboldal hasonlóan működik, mint a számítógép böngészőjében megtekintett weboldal, viszont annyiban más, hogy a mobilra optimalizált weboldal szélessége dinamikusan változik, kihasználva és felismerve a mobil készülékek kijelző méretét.
 
A mobil alkalmazásokat azonban az adott mobiltelefon operációs rendszeréhez kell lefejleszteni (például Android készülék) kihasználva a mobil technológiák adta lehetőséget, amik az adott operációs rendszert használó készülékek alkalmazás központjában érhetők el, tölthetők le.
 
Összességében bármelyik megoldást is válasszuk, ezen megoldások minimálisan ugyanolyan, de annál sokkal több interaktív kommunikációt tudnak biztosítani a felhasználók körében, mint a számítógépen megjelenített társaik.
Várjuk irodánkban
Kérjen ajánlatot online
Az Ön neve*
E-mail címe*
Telefonszáma*
Az ajánlatkérés rövid leírása*
Lépjen velünk kapcsolatba
TGweb és Reklámügynökség Kft.
 
Cím: 4030 Debrecen, Szepesi u. 51.
Telefon: +36 (30) 5622-760
 
Web: www.tgweb.hu
Email: info@tgweb.hu