Szolgáltatások

Kereső optimalizálás (SEO)

A kereső optimalizálás napjainkban a Google szempontjainak és elveinek való minél pontosabb megfelelést jelenti. A Google kereső algoritmusai azonban egyre sűrűbben változnak és egyre inkább személyre szabottá válnak. Ahány számítógép, ahány felhasználó, egy adott kulcsszóra annyiféle keresési eredményt találhatunk. Így azok a szolgáltatások, amelyek biztos jó helyet garantálnak a keresőben ma már teljesen félrevezetik a megrendelőt. Félrevezetik, mert ha a saját számítógépünkön egy-egy kulcsszóra többször megtekintjük a saját honlapunkat, az később jóval jobb helyezést mutat a számítógépünkön, mint ahogy az egy éppen először a problémájára megoldást kereső másik felhasználónak látszik.
 
A kereső optimalizálást pontosan emiatt ma már teljesen más szempontok alapján kell vizsgálnunk, ha nem akarjuk, hogy megtévesszenek minket. A kereső optimalizálás ugyanis nem hiábavaló, de nem technikai kérdés, hanem sokkal inkább egy hosszú távú stratégia része kell legyen.
 
Fontos, hogy a termékeinkhez, szolgáltatásainkhoz kapcsolódó kulcsszavakra minél jobb pozícióban jelenjünk meg – ezt mi pontos Google statisztikákkal szemléltetjük és nem az Ön gépén. Fontos, hogy az adott kulcsszavakra megfelelő mennyiségű és minőségű tartalmat szolgáltassunk! Fontos, hogy folyamatos legyen a kommunikáció az adott kulcsszó csoportokban! Fontos, hogy minél több hivatkozást gyűjtsünk ezekben a témakörökben! S fontos, hogy termékeinkkel és szolgáltatásunkkal kapcsolatban mi váljunk szakértőkké az internetezők előtt! 
 
Ez a kereső optimalizálás valódi értelme és mi ezt kínáljuk ügyfeleinknek!
Várjuk irodánkban
Kérjen ajánlatot online
Az Ön neve*
E-mail címe*
Telefonszáma*
Az ajánlatkérés rövid leírása*
Lépjen velünk kapcsolatba
TGweb és Reklámügynökség Kft.
 
Cím: 4030 Debrecen, Szepesi u. 51.
Telefon: +36 (30) 5622-760
 
Web: www.tgweb.hu
Email: info@tgweb.hu