Hírek
  Végre becsajozott a Showder Klub legalacsonyabb humoristája
  Végre becsajozott a Showder Klub legalacsonyabb humoristája | Stand Up Comedy Humortársulat
  Végre becsajozott a Showder Klub legalacsonyabb humoristája | Stand Up Comedy Humortársulat
  2019. Május 20.

  A Showder Klub 23. évadának 8. részében Orosz Gyuri volt a házigazda, felléptek még Somogyi András, Trabarna és az ifjonc Maczkó Ádám, aki örömhírt hozott.

  Orosz Gyurit elgondolkodtatta egy közelmúltban felröppent hír egy egyedi lánykérésről, ami többet elárult a vőlegényről, mint amennyit a menyasszonyon kívül bárki tudni szeretett volna. Orosz sem tudott elmenni szó nélkül az autókhoz szexuálisan vonzódó férfi mellett.

  Maczkó Ádám még csak másodszorra volt a Showder színpadán, de máris be tudott számolni arról, hogy gyökeresen megváltozott a magánélete az első fellépés óta. Barátnője lett – aki alacsonyabb nála! –, össze is költöztek és azóta azon megy a harc, hogy kinek a holmijai kerüljenek a felső polcra.

  Lorán Barnabás, alias Trabarna a kutyatartás és nevelés saját maga alkotta szabályairól mesélt, majd elgondolkodott azon, mi jöhet egy száraz november után és mi igazából a baj az alkoholizmussal?

  A kiváló hangutánzó, Somogyi András hallott egy hírt, miszerint az autólopás ellen a jövőben arcfelismerő rendszerrel védekeznének az autógyártók. A tulajdonosnak csak az érzékelőbe kellene néznie, hogy kinyíljon az ajtó, de ha egy idegen próbálkozna, akkor esélye sem lenne bejutni. De mi történne Kínában?

  Forrás: http://rtl.hu/celebklub/vegre-becsajozott-a-showder-klub-legalacsonyabb-humoristaja?fbclid=IwAR2Qc9Wt_YoNOuwjPhG1jfWJ_v7Z-4NxJiIRVgL9LgcN3I35j5OAEs1wJ0M