Hírek
  Nem csak vicces, de hiperintelligens is: Hivatalosan is szuperokosnak számít a közkedvelt magyar stand-upos - Blikk.hu
  Nem csak vicces, de hiperintelligens is: Hivatalosan is szuperokosnak számít a közkedvelt magyar stand-upos - Blikk.hu | Stand Up Comedy Humortársulat
  Nem csak vicces, de hiperintelligens is: Hivatalosan is szuperokosnak számít a közkedvelt magyar stand-upos - Blikk.hu | Stand Up Comedy Humortársulat
  2019. Augusztus 18.

  Papírja van Orosz Györgynek (41) arról, hogy a világon élő emberek legintelligensebb egy százalékához tartozik!

  A humoristát ugyanis felvették a Mensa Klubba, ahova csak az intelligenciateszten kiemelkedő eredményt elérő embereket kerülhetnek be. Orosznak egy fellépése után ajánlották fel, hogy töltse ki a tesztet, és a kedvező eredmény tagságot ért neki.

  – Korábban matematikusnak készültem – mesélte a Blikknek a stand-upos. – Egy moziban ülve gyakran megszámolom a vetítés előtt a nézőket és fejben kiszámítom, hogy mekkora volt arra az előadásra az adott terem jegybevétele.

  Szóba került az is, hogy manapság talán kevesebb az intelligens humor a médiában.

  – Ezt magam is tapasztalom, szerintem ezek kicsit őszintébb poénok – válaszolta a felvetésre Orosz. – Tapasztalom viszont, hogy a nézőknek idő kell ahhoz, hogy leeresszenek, erre az ilyen egyszerűbb poénok a legjobbak, és utána jöhet a főbb üzenet, amit már jobban be tudnak fogadni.

  Forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/szuperintelligens-orosz-gyorgy-stand-up-comedy-mensa-klub/ze29ttd

  További megjelenések a témában
  RTL KLUB Fókusz:
   
  haon.hu:
   
  civishir.hu: