Hírek
  Hétvégén debütál a Showder Klubban az első gyulai stand-up komikus
  Hétvégén debütál a Showder Klubban az első gyulai stand-up komikus | Stand Up Comedy Humortársulat
  Hétvégén debütál a Showder Klubban az első gyulai stand-up komikus | Stand Up Comedy Humortársulat
  2018. December 01.
  Magyar Laci szülővárosáról is mesélni fog a műsorban.

  Az RTL II csatornán debütál december 2-án a Showder Klub című műsor legújabb része, ahol az első gyulai humorista, Magyar Laci is bemutatkozik. A stand up komikus szülővárosáról is mesél a műsorban.

  Magyar Laci Eleken és Gyulán nőtt fel értelmiségi családban, később Debrecenben szerzett vidékfejlesztésiagrármérnök-diplomát. Jelenleg Budapesten él feleségével, és egy multinacionális cégnél dolgozik csoportvezetőként. Néhány éve érezte, hogy valami még hiányzik az életéből.

  – A beszélőkém és a szarkasztikus humorom mindig is rendben volt, társaságban is sokszor figyeltek rám meg a történetekre, amiket meséltem. Elkaptam a rádióban egyszer Orosz Gyurités Magyedet, épp a Humortechnikum tehetségkutatót népszerűsítették, én pedig jelentkeztem a gegcsapatba szöveg- és poénírónak. Az első válogatón szinte fellöktek a színpadra, pedig én szabadkoztam, hogy csak az írás érdekel.

  Lacinak annyira jól sikerült a bemutatkozás, hogy a 2016-os Humortechnikum verseny győztese lett, ezzel meghívást kapott a Stand Up Comedy Humortársulatba. A csapat állandó tagjaként heti szinten kapott fellépési lehetőséget budapesti stand-up esteken, megfordult már az ország több településén.

  Ezen a hétvégén az egész ország megismerheti a Showder Klubban, amely vasárnap este 19 órakor debütál az RTL II-n.


  Forrás ide kattintva tekinthető meg.