Hírek
  Felháborító: csalók élnek vissza több sztárhumorista nevével a Facebookon
  Felháborító: csalók élnek vissza több sztárhumorista nevével a Facebookon | Stand Up Comedy Humortársulat
  Felháborító: csalók élnek vissza több sztárhumorista nevével a Facebookon | Stand Up Comedy Humortársulat
  2020. Július 30.

  Budapest — Visszaéltek több sztárhumorista nevével a Facebookon!
   

  Orosz György (42), Lorán Barnabás (44), azaz Trabarna, Hadházi László (56) és Aranyosi Péter (48) esett áldozatul a csalóknak, akik egy meghirdetett nyereményjáték keretében bankkártyaadatokat kértek a résztvevőktől. Persze, a rajongók többsége sejtette, hogy valami nincs rendben, de kifejezetten dühös leveleket írtak az érintetteknek.

  Orosz György dühös üzeneteket kapott, hogy miért kér pénzt a rajongóktól.

  – Csütörtök reggel több mint száz üzenet fogadott a Facebookon a rajongói oldalamon, hogy visszaélnek a nevemmel, s készült egy álprofil is, amiben csak egy betűt változtattak meg, Oros György néven. Ezzel a profillal hirdettek nyereményjátékot, adatokat és pénzt kérnek a rajongóimtól – kezdett bele a Stand Up Comedy Humortársulatának alapítója, Orosz György, aki azonnal kérte a valós profilja követőit, hogy segítsenek.

  – Szerencsére az összefogás eredményeképpen 118 perc alatt sikerült megszüntetni az áloldalt, de ha még egyszer létrehozzák, feljelentést teszek – árulta el a Blikknek a humorista, akinek dumaszínházas kollégái szintén a valódi oldalukon hívták fel a csalásra a figyelmet, ám akad olyan kamuprofil, amely még pár órája is elérhető volt az interneten.

  Forrás