Hírek
  Az ember, aki nagyobbat üt szájjal, mint kézzel - Interjú Horváth Gábor humoristával
  Az ember, aki nagyobbat üt szájjal, mint kézzel - Interjú Horváth Gábor humoristával | Stand Up Comedy Humortársulat
  Az ember, aki nagyobbat üt szájjal, mint kézzel - Interjú Horváth Gábor humoristával | Stand Up Comedy Humortársulat
  2018. November 28.

  Civilben bankár, szabadidejében boxol, de élete a humor. Arca biztosan ismerős a Sony portfólió öt hazai tévécsatornáján futó időjárásjelentésből. A Stand up Comedy Humortársulat tagjával, Horváth Gáborral beszélgettünk. (x)

  A család, amiben felnövünk, meghatározza a személyiségünket. Mesélj kérlek a gyermekkorodról!

  Nyíregyházán születtem a Jósa András kórházban hajnal 4-kor a doktor nevére nem emlékszem. Fantasztikus gyerekkorom volt a keleti blokk szívében. A mai napig nagyon jó kapcsolatban vagyok a szüleimmel, bár voltak zűrös korszakaim. Anyám a legnagyobb kritikusom szerepét már akkor magára vállalta, amikor az ingyen lufit eladtam 20 Ft-ért 94’ben.

  Miért döntöttél a humorista pálya mellett?

  Mindig is az életem szerves része volt a humor és mások megnevettetése, a szüleim is tőlem örökölték. Barátaim több éves biztatására mentem csak le 2013-ban egy Orosz Gyuri féle open mic (nyitott mikrofon) estre a Stand Up Comedy Hurmotársulat szervezésében, hogy kipróbáljam magam és rájöjjek ez tényleg egy nagyon nehéz szakma, ráadásul nincs iskolája, gyakorlatilag a színpadon fejlődsz, a közönség szeme előtt. De engem ez a kihívás nem ijesztett el, sőt, inkább motivált.

  Forrás: https://www.femcafe.hu/cikkek/sztarok/stand-up-comedy-inerju-horvath-gabor-humorista