Szolgáltatások

Online marketing kampányok

Egy fontos tévhitet kell először is szétoszlatnunk az internettel kapcsolatban, a legnagyobb internetes szolgáltatók felületei nincsenek ingyen. Évek óta használhatjuk őket ebben a tudatban, hogy milyen jó, mert csinálunk egy honlapot és egy Facebook oldalt, s innentől kezdve, ha időnként tartalmat frissítünk, akkor az internet egy ingyenes marketing csatorna.
 
Mind a Google, mind a Facebook tőzsdén jegyzett nagyvállalat és nem jótékonysági cég, így nem is adhatnak ingyen semmit. Amennyiben kihasználjuk a szolgáltatásaikat és fizetett kampányaink lesznek a Google, vagy a Facebook oldalon, onnantól kezdve teljesen mást érzékelünk az internetes világból.
 
Az ingyenes verzióban főként reklámokat nézünk és statisztikákat gyűjtenek rólunk, amivel a fizető ügyfeleket szolgálják ki. Amennyiben költünk a Google és Facebook szolgáltatásaira, úgy el tudjuk érni a potenciális vásárlókat. Földrajzi terület, aktuális keresések, érdeklődési kör, internetezési szokások, demográfiai adatok és baráti ajánlások révén. Sőt ebben az esetben nekünk lesz pontos statisztikánk arról, hogy vevőink, hogyan és mit csinálnak az interneten, mire kíváncsiak, hogy minél könnyebb legyen az értékesítésünk.
 
Nem véletlen, hogy az Egyesült Államokban a tavalyi évben az online hirdetések történelmi módon leelőzték a hagyományos hirdetési csatornákat, mert sokkal pontosabb és kifizetődőbb célzást tesznek lehetővé. Sőt mindkét szolgáltató folyamatos fejlesztései azt a célt szolgálják, hogy valóban minél pontosabban érhessék el rajtuk keresztül potenciális ügyfeleiket a hirdetők. Akik lemaradnak erről a lehetőségről ők lesznek az üzleti élet vesztesei, mert a konkurensek sokkal alacsonyabb költségekkel, sokkal pontosabban érik el a vásárlást fontolókat. 
 
Nem érdemes hát tovább várnia? Indítsa el Facebook és Google kampányait már holnap!
Várjuk irodánkban
Kérjen ajánlatot online
Az Ön neve*
E-mail címe*
Telefonszáma*
Az ajánlatkérés rövid leírása*
Lépjen velünk kapcsolatba
TGweb és Reklámügynökség Kft.
 
Cím: 4030 Debrecen, Szepesi u. 51.
Telefon: +36 (30) 5622-760
 
Web: www.tgweb.hu
Email: info@tgweb.hu