Szolgáltatások

Facebook alkalmazás készítése

A mai rohanó világban a közösségi platformok egyre nagyobb teret hódítanak maguknak. Ezt mindenkinek tudomásul kell vennie. 
 
A világ egyik ilyen legnagyobb közössége a Facebook, ami az ismerősök és a rajongók gyűjtésén túl, számos lehetőséget kínál  a céges weboldalak marketingjeire.
 
Köztudott, hogy a Facebook közösségi tagok elég sok időt töltenek el ezen a közösségi oldalon, ahol ismerősöket, barátokat keresnek, üzeneteket osztanak meg egymás között, like-olgatják egymás üzeneteit, egyszóval online közösségi életet élnek.
 
A tapasztalatok azt mutatták és mutatják, hogy a közösségi tagok nehezen hagyják el ezt a közösséget, ezért a Facebook kialakított egy különleges lehetőséget. Ez a lehetőség pedig, hogy a vállalkozások saját alkalmazásokat készítsenek és helyezzenek el a céges rajongói oldalakon belül.
 
Így ezek az alkalmazások lehetővé teszik, hogy a rajongói oldalak és a rajongók egymás között online kommunikáljanak, hogy a cégek akár a teljes, vagy részbeni weboldaluk tartalmát is megjelenítsék, vagy egészen más ötleteket valósítsanak meg ezen az online felületen.
 
Ha nem akar lemaradni róla, akkor elképesztően fontos a mai világban, hogy egy vállalkozás jelen legyen ezen a közösségi platformon is.
Várjuk irodánkban
Kérjen ajánlatot online
Az Ön neve*
E-mail címe*
Telefonszáma*
Az ajánlatkérés rövid leírása*
Lépjen velünk kapcsolatba
TGweb és Reklámügynökség Kft.
 
Cím: 4030 Debrecen, Szepesi u. 51.
Telefon: +36 (30) 5622-760
 
Web: www.tgweb.hu
Email: info@tgweb.hu