Szolgáltatások

Egyedi weboldal, webáruház tervezése

A mai világban szinte minden vállalkozásnak képviselnie kellene magát az interneten, legalább egy pár oldalas megjelenéssel, de a statisztikák azt mutatják, hogy a magyarországi cégek közel fele található meg.
 
Célunk, hogy ezen a statisztikai adaton változtassunk, valamint hozzájáruljunk ahhoz, hogy a lehető legtöbb vállalkozás megtapasztalja az internet nyújtotta lehetőségeket, kihasználja az "ingyen" reklámozás eszköztárait.
 
Mi ezt úgy érjük el, hogy a webes piacon a partnereink számára a maximális kiszolgálásán túl egyedi programozású és kinézetű weboldalt vagy webáruházat készítünk, legyen szó mikro-, kis, vagy közép vállalkozásról.
 
Fontos számunkra, hogy az általunk elkészített weboldalak teljes mértékben tükrözzék a partnerereink imázsát, elképzelését mind külalakban, mind pedig a weblap használhatóságát illetően. Valamint, hogy az elkészült weboldalt a partnereink 100%-ban magának érezzék, és használják azt ügyfélszerzésre, marketingre, értékesítésre.
 
A egyedi programozású és kinézetű weboldalak készítése során a partnereinkkel nagyon szoros kapcsolatba kerülünk, hiszen tudni szeretnénk minden olyan információt, amivel az adott partner imázsára szabhatjuk a készülő weboldalt.
 
Legyen szó microsite vagy nagyvállalati weboldalról, webáruházról, partnereink számára mi minden kérésre megoldást tudunk nyújtani.
Várjuk irodánkban
Kérjen ajánlatot online
Az Ön neve*
E-mail címe*
Telefonszáma*
Az ajánlatkérés rövid leírása*
Lépjen velünk kapcsolatba
TGweb és Reklámügynökség Kft.
 
Cím: 4030 Debrecen, Szepesi u. 51.
Telefon: +36 (30) 5622-760
 
Web: www.tgweb.hu
Email: info@tgweb.hu